Post & Mail | Birmingham

Date: 2014by Sarah Morris
  • Client
    Balfour Beatty
  • Value
    £326,000
  • Location
    Birmingham
  • Period
    2014
  • Size
    21,000m²
  • Works
    Deck Waterproofing and Coloured Wearing Course, Structural Movement Joints and Line Marking
The Project

SL Construction Services were selected by Balfour Beatty to install a protective Waterproofing and Anti-Skid system to the new car park at Post and Mail, Birmingham.

The Works

To provide an attractive, user-friendly car park with improved safety a vibrant colour scheme designed, with the floor being assigned red and green. The last operation was to apply all white lining. In addition the colours required by Balfour Beatty were batched specific for the project. The project has been successfully installed to include preparation of the concrete through enclosed blasting and all lining was also completed in a single one stop shop package. The long service life and ease of future maintenance of the products used SL Construction Services will provide a cost effective solution, complete protection and will reduce the car park's whole life carbon footprint.